Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2025
Μετά από ένα καταστροφικό στρατιωτικό πείραμα στην Τασμανία, η Ava Newman χάνει τον σύζυγό της και αναζητά απαντήσεις στο επίκεντρο της καταστροφής. Αυτό που θα ανακαλύψει, όμως, ξεπερνά κάθε φαντασία: οι νεκροί που θάβει δεν παραμένουν νεκροί. Σιγά‑σιγά, ξαναζωντανεύουν... πιο επικίνδυνοι και απρόβλεπτοι από ποτέ.
Το νέο post-apocalyptic thriller "We Bury the Dead" του σκηνοθέτη Zak Hilditch συνδυάζει αγωνία, τρόμο και ένταση επιβίωσης, με πρωταγωνίστρια την Daisy Ridley σε έναν ρόλο γεμάτο δράση και ψυχολογική ένταση.
Μαζί της, οι Brenton Thwaites, Mark Coles Smith και Matt Whelan δημιουργούν μια ομάδα που πρέπει να επιβιώσει σε έναν κόσμο όπου οι νεκροί δεν είναι ποτέ εκεί που περιμένεις και κάθε λάθος μπορεί να είναι το τελευταίο.
Πρεμιέρα: 1 Ιανουαρίου. Διάρκεια: 94'.
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 22.00
K-Cineplex Nicosia, Limassol, Larnaka: Καθ και ΣΚ 22.15
Σχετικά
The Captive
Είναι η νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Alejandro Amenábar με κεντρικό πρόσωπο τον Μιγκέλ ντε Θερβάντες
Από τι είμαστε φτιαγμένοι
Τι είναι ο έρωτας και ποιος έχει πρόσβαση σε αυτόν; Από την προσωπική αναζήτηση, σε μια συλλογική συζήτηση για τη σεξουαλικότητα και την αναπηρία
Sentimental Value
Η υποψήφια για 9 Όσκαρ ταινία του Joachim Trier που τιμήθηκε με το Μεγάλο Βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών του 2025
Send Help
Rachel McAdams και Dylan O’Brien σε ένα απολαυστικό survival horror με στοιχεία μαύρης κωμωδίας
Song Sung Blue
Ο Hugh Jackman και η υποψήφια για Όσκαρ Kate Hudson πρωταγωνιστούν σε μία συναρπαστική αληθινή ιστορία
Stray Kids: The dominATE Experience
To παγκόσμιο φαινόμενο της K-Pop στη μεγάλη οθόνη
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο με 9 επιλεγμένες ταινίες
Το Φεστιβάλ ταξιδεύει για άλλη μια χρονιά στο νησί μας, προσφέροντας στους κύπριους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους.
Shelter
Ο Jason Statham σε ένα θρίλερ που υπόσχεται κάτι παραπάνω από απλή δράση: μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία επιβίωσης